Onepiece, kosedress, heldress etc.

Något som i drygt ett halvår har varit otroligt populärt i Norge och som nu är påväg till Sverige är Onepiecen (haha för en gångs skull är det Sverige som tar efter Norge!). Det är som ett par mjukisbyxor och en hoodie i ett, som en mjuk overall. Jag såg att Kissie väntar en sådan i posten, och gud när hon har fått den så slår väl trenden till här också. Jag har väntat på att de skulle slå till i Sverige, och nu slår jag vad om att det blir nya stora grejen i höst! Visst, de ser superhärliga ut men om jag skulle köpa mig en så skulle det vara från originalmärket OnePiece där de kostar cirka 1000 NOK.


Längst till vänster i lila OnePiece ser ni VOE, Norges största bloggerska med cirka 50-60 tusen läsare dagligen. Hon är 95:a och är en stor frontfigur för OnePiece och det är förmodligen en av anledningarna till att OnePiece har blivit så sjukligt stort i Norge. Nu blir det förmodligen samma sak här när Kissie får sig en OnePiece.
.


Kommentarer
» iѕaвella szerafia. - ibland är det skönt att få vara galen.

såg riktigt mysiga ut!

2010-07-13 @ 21:25:02
http://szerafia.se
» iѕaвella szerafia. - ibland är det skönt att få vara galen.

sv: haha, jomenvisst! ;)

2010-07-13 @ 22:46:58
http://szerafia.se

Namn Husk
Email
Blogg

Kära Toni...bloglovin

OBS! Alla foton är tagna av mig om inget annat anges och får inte kopieras, sparas ner eller användas utan tillstånd © copyright by melkan