Ett par av mina skor

Nu har min egna dator säckat totalt, eller ja batteriuttaget och batterisladden har gjort det. Nu har jag en urladdad dator som inte går att ladda, härligt. Så nu finns det ingen möjlighet för mig att få in ny musik i iPoden innan Kreta, väldigt trist eftersom jag är otroligt less på alla mina 1200 låtar och gärna hade velat ha något nytt och fräscht att lyssna på på stranden och på planet.

Jag tänkte visa er ett par av mina übersnygga skor. Nu när det är 35 grader varmt ute så fungerar det inte riktigt att gå i Converse tycker jag, det blir lite väl varmt. Så då använder jag bland annat dessa, som kommer från Paprika (vad nu det är för märke?). Först fick jag dem i present av min gamla styvmamma, men jag tyckte inte om dem speciellt mycket för som ni ser så går tårna uppåt i dem. Då gav jag dem till min mamma för hon tyckte om dem, men nu har jag börjat gilla dem så jag tror jag ska ta tillbaka dem. Trots att både jag och mamma har ägt dem så är de näst intill oanvända.

Nu kan ni historien om ett par av mina skor, haha!Underbara skor från Paprika!

Kommentarer

Namn Husk
Email
Blogg

Kära Toni...bloglovin

OBS! Alla foton är tagna av mig om inget annat anges och får inte kopieras, sparas ner eller användas utan tillstånd © copyright by melkan