100125 - En otroligt härlig vardagIdag har jag haft en sådan där dag som var helt otroligt bra fast det inte hände något speciellt. Idrotten var inställd för vi ska åka skridskor dos times senare i veckan, så vi fick sluta ca en timma tidigare! Då gick jag hem och bakade en riktigt härlig kladdkaka och umgicks med själv. Sedan retirerade jag mot min balettlektion, som var otroligt härlig idag! Känns så skönt att dansa igen efter ca en månads uppehåll. Mamma hämtade mig efter dansen och vi pratade om träning, vilket resulterade i ett par storslagna planer som förmodligen kommer bli verklighet imorgon. Det är något jag funderat på i ca ett halvår, så det kommer bli grymt roligt om det skrider till verket.

Nu ska jag äta sen "middag" och njuta av att jag inte har några läxor till imorgon! ♥ Å nej.. Kom just på att jag har 9 sidors spanska att läsa igenom till imorgon. Hm... det gör jag nog imorgon bitti på tåget istället.


Kommentarer

Namn Husk
Email
Blogg

Kära Toni...bloglovin

OBS! Alla foton är tagna av mig om inget annat anges och får inte kopieras, sparas ner eller användas utan tillstånd © copyright by melkan