Sweet home AlabamaIgår såg jag en jättebra långfilm på fyran. Den hette Sweet home Alabama och Reese Witherspoon, Josh Lucas och Patrick Dempsey var med i den.

"Melanie Carmichael (Reese Witherspoon) är på väg mot det perfekta livet. Sen hon lämnade småstadstillvaron i Alabama efter highschool, har hon gjort kometkarriär och blivit en av New Yorks hetaste modedesigners. När sen stadens mest eftertraktade ungkarl, son till New Yorks borgmästare, friar till henne säger hon givetvis ja. Det är bara en liten hake - hon råkar fortfarande vara gift med sin ungdomsförälskelse Jake, som hon lämnade för sju år sedan. Melanie återvänder till Alabama för att ordna upp skilsmässan med Jake - innan hennes make och mäktiga svärmor får reda på sanningen. Men det som ska bli ett enkelt avsked och en snabb skilsmässa visar sig vara mer komplicerat än så. Allt eftersom Melanie återförenas med sin familj och sina ungdomsvänner, blir hon allt mer osäker på hon ska leva sitt liv."

(Kopierat från Wikipedia)

Filmen var sjuuuukt bra och dessutom var Jake så otroooooligt snygg.

 
Å snygging!

SE DEN! SE DEN! SE DEN! OM DU INTE GILLAR DEN SÅ SE DEN BARA FÖR ATT SNYGGING ÄR MED!

Kommentarer

Namn Husk
Email
Blogg

Kära Toni...bloglovin

OBS! Alla foton är tagna av mig om inget annat anges och får inte kopieras, sparas ner eller användas utan tillstånd © copyright by melkan