Hej alla melkanlovers

Idag har vi vart i en asdålig skidbacke med skolan. Det var minus tio grader och vi fick inte vara inne på hela dagen. Till och med toaletterna var utomhus. Vår "värmestuga" var ett vitt tält som var öppet längs halva långsidan, vilket betyder att det inte var varmt. Så jag stod vid grillen med Cecilia och grillade pinnbröd för vi båda förfrös, vilket resulterade i att min overall luktar rök som in i norden. Inte trevligt! Jag åkte 5-6 åk med brädan, sedan var jag både för trött och frusen för att åka mer. Detta var den tråkigaste skiddagen med skolan någonsin.

När jag kom hem så tog jag ett långt och varmt bad för att få upp värmen. Det var faktiskt första gången jag badade i vårt badkar!

Just det, min kamera vill inte överföra bilder som jag tidigare sa. Men så provade jag med min lillebrors minneskortsläsare och nu fungerar det. Men, nu är jag istället rädd för att min kamera är trasig! Herregud, först min ipod, sedan datorn och nu kamera.... Alltså, jag och elektronik går inte ihop.


Ser ut genom fönstret... ?


Kommentarer

Namn Husk
Email
Blogg

Kära Toni...bloglovin

OBS! Alla foton är tagna av mig om inget annat anges och får inte kopieras, sparas ner eller användas utan tillstånd © copyright by melkan