Börjar med att bli sjuk

Två veckors ledighet ineder jag såklart med att bli sjuk.

Kände redan igår kväll hur halsen började kännas konstig, men jag tänkte att det skulle försvinna under natten. Men imorse så mådde jag verkligen dåligt och det lät något konstigt ljud när jag andades, dessutom hade jag feber tror jag. Men trots det gick jag till skolan. Vi skulle ju bara ha en chilldag med film, NO-redovisning och städning. Under hela filmen så satt jag halvt i koma och så kände jag hur jag knappt orkade hålla ögonen uppe, så jag gick hem.

Nu har jag i någon timma sett på TV, ätit stekt ägg och druckit tre muggar honungsvatten. Lite senare i eftermiddag skall jag åka hem till mamma.

Idag klockan halv fyra skulle jag egentligen ha träffat Elin och Maya, men det går ju inte eftersom både jag och Elin är sjuka. Verkligen inte en bra dag att planera träff på.... Å, jag saknar dem! Hoppas vi ses snaaaart!


Oavsett hur sjuk man är så orkar man alltid fota! Detta har jag på mig just nu; vacker tunika, halsduk och mjukisar. HOT!


Hot hot hot!


Kommentarer

Namn Husk
Email
Blogg

Kära Toni...bloglovin

OBS! Alla foton är tagna av mig om inget annat anges och får inte kopieras, sparas ner eller användas utan tillstånd © copyright by melkan