Om ToniNamn:
Toni           Ålder: 15          Kontakt: melkan@live.se

Jag heter Antonia och jag är 15 år, född i mars 1996. Jag bor mitt i smeten i Stockholm och även strax utanför (skilda föräldrar you know). Jag trivs väldigt bra här, det är så fint, men samtidigt så finns det andra ställen som jag självklart hellre skulle vilja bo på.

Jag lever mitt liv som en ganska vanliga tjej i Stockholm. Jag pluggar, äter, sover, tränar, umgås med fina vänner - inget speciellt spännande. Jag spenderar även mycket tid på att fotografera och leka i photoshop samt göra korta, rätt så konstiga, videos. Utöver det så är jag en väldigt skid- och snowboardgalen tjej. I vintras åkte jag skidor/bräda så mycket som 3-4 gånger i veckan och hela min värld kretsade runt jibbvärlden. Nu har jag lite smått dragit mig tillbaka över sommaren, men nästa vinter blir jag med all säkerhet lika galen igen. På sommaren fördriver jag tiden istället med att segla, en annan beroendehet. Jag älskar att segla! Framför allt att tävlingssegla, då är det som roligast.

Jag har en stor kärlek till tv-serien How I Met Your Mother som jag värderar högre än något annat som går på tvn. Jag har sett vartenda avsnitt i alla säsonger flera gånger så jag klassar mig själv som ett HIMYM-freak. Förutom det så drömmer jag om att resa till Svalbard och Island och planerar att gå ekonomiprogrammet med inriktning ekonomi/juridik (har inte bestämt mig för vilket ännu) när jag börjar gymnasiet.

Nyckelord/meningar

Glad, kakor, fotografering, segling, galen, vinter, Mountain dew, sitta på en klippa på sommarstället och titta ut över havet, skidor, snowboard, snö, Fanta exotic, bullar, sticka, drömmar om Svalbard, allergisk, How I met your mother, skoltrött, tårtor, har aldrig brutit något, jag rockar fett, mat, diggar killkläder, godis, tävlingsinriktad, choklad, distansförhållande, ljusa sommarnätter, skratt, har haft tandställning, politik, converse, konstig filmsmak, hatar sushi, pepparkakor, har inte sett Twilight, få människor att skratta, göra konstiga videos.
Kommentarer

Namn Husk
Email
Blogg

Kära Toni...bloglovin

OBS! Alla foton är tagna av mig om inget annat anges och får inte kopieras, sparas ner eller användas utan tillstånd © copyright by melkan