Julafton 2010

Så var julafton 2010 över. Det känns dock inte så sorgligt, jag kom nämligen aldrig i någon julstämning. Lite konstigt eftersom jag verkligen älskar julen och jag har två julgalna föräldrar som pyntar som om dem aldrig sett julpynt förut. Vi har t.ex. alltid en sjukt stor Disneygran hos pappa, fylld med julpynt i alla former och storlekar.

Årets presenter då? Jodå, jag blev sjukt nöjd. De presenterna jag fick idag (eller ja, igår) på julafton var mest småsaker, men jag hade ju fått både snowboardkläder och en mac i förskottsjulklapp så jag är obeskrivligt nöjd. De två grejerna av de övriga presenterna jag gillade bäst var ett par vita converse som jag fick av brorsan, tror att det blir mitt 11:e par nu eller något sådant... Yes, converseaddicted! Den andra, eller ja det är två saker, var två stycken DKNY-parfymer. Parfymer är så underbart! Dessutom väntar fler paket när jag ska fira lilljul med släkten hos pappa på annandagen, underbart!

Image and video hosting by TinyPic
Aww <3

Kommentarer

Namn Husk
Email
Blogg

Kära Toni...bloglovin

OBS! Alla foton är tagna av mig om inget annat anges och får inte kopieras, sparas ner eller användas utan tillstånd © copyright by melkan