Imorgon reser jag hem!

Idag har det var lite dålig uppdatering, men jag har haft en del saker för mig. Imorgon förresten, så reser jag hem till Sverige! Är hemma på tisdag morgon. Det gillas, även om det faktiskt har varit kul här.

När jag kommer innanför landsgränsen så börjas mitt godis- och sötsaksförbud gälla. Jag har ännu inte bestämt dock vad som ska gå under kategorin sötsaker. Glass tror jag att jag ska låta mig själv få äta. Samt kanske chips, det är ju inte sött. Men inte tårtor, kakor och sådant. Vad tror ni om det? Tror ni att jag kommer klara det? Hmm... Det får vi se. Jag får pengar för detta, men det är ingen större summa och jag gör detta mest för att se om jag själv klarar det. Dessutom är det bra att inte proppa i sig onödigt socker hela tiden. Förbudet gäller fram till sommarlovet och nu gäller det för godismonstret herself att klara detta!


Mums!

Haha, nu har jag fått mig själv att framstå som gottegris #1! Det är delvis sant, men jag älskar frukt också! Jag kan äta hur mycket äpplen, mandariner och päron som helst. Jag är till och med allergisk mot äpplen och päron, men trots det så kan jag inte sluta äta det. Word.

HA DET!


Kommentarer
Linda Elise

Kjempe fint design!

2010-04-05 @ 00:10:11
http://lindaeliselorentsen.blogg.no
Linda Elise

Sv: Jeg har blitt litt lei av det :P

2010-04-05 @ 01:06:17
http://lindaeliselorentsen.blogg.no
Linda Elise

Sv: Jeg er ikke så flink til det, hehe ;)

2010-04-05 @ 01:24:16
http://lindaeliselorentsen.blogg.no

Namn Husk
Email
Blogg

Kära Toni...bloglovin

OBS! Alla foton är tagna av mig om inget annat anges och får inte kopieras, sparas ner eller användas utan tillstånd © copyright by melkan