Drick inte te när du har ont i halsen!

Hej bloggen, det var inte halsfluss jag hade. Jag har "bara" influensa och något virus. Läkaren var världens bästa, han rådde mig till att äta mycket glass och mycket halstabletter! Awesome. Så igår kväll var jag och mamma och handlade Ben & Jerry's och en annan jordgubbsglass. Nyss så åt jag på B&J:n, men jag orkade knappt äta halva. Herregud då är man sjuk alltså.

Visste ni förresten att när man är sjuk i halsen så ska man för allt i världen inte äta rykande varma saker, utan mest bara kalla? Det är för att när man äter och dricker varma saker, som till exempel te, så frodas bara bakterierna vilket inte är bra. Det hade jag ingen aning om, men läkaren var en ung läkare som förmodligen har lärt sig nya saker så man är väl tvungen att lite på honom.

Nu ska jag gå och ta en alvedon i hopp om att få ner febern.. Ha det!


Kommentarer
Shelly. Din inspirasjons kilde.

Huffda, masse god bedring! Håper du blir frisk snart!sv; Tusen takk for kommentar, veldig bra at du er enig med meg. Utdannelse er uhyre viktig!

2010-04-20 @ 14:41:22
http://www.shellys.blogg.no
anna

krya på dig.

2010-04-21 @ 10:27:02
http://aannnnaaaa.blogg.se/

Namn Husk
Email
Blogg

Kära Toni...bloglovin

OBS! Alla foton är tagna av mig om inget annat anges och får inte kopieras, sparas ner eller användas utan tillstånd © copyright by melkan