Jul, jul strålande jul


Lyssna på låten och se på videon för att få en härlig julstämning.

Jag äter pepparkakor och lyssnar på julmusik, vilket ger en riktigt hög julmysfaktor som jag gärna ville dela med mig av till er, därav videon. Åh, jag vill ha december och julstämning! Adventsstakar och stjärnor i fönstrena, julpyssel med familj och vänner, pepparkaksbak hos farmor, lussebullebak, nejliksoyntade apelsiner, julmusik, NK's julskyltning (som förresten har öppnat, wiho!), julshopping, att slå in julklappar, att få julklappar, julpyntning av julgranen och allt annat som hör julen till är så efterlängtat! På söndag, då jävlar, första advent!

I år blir julen extra rolig. Julen ska firas hos pappa och det är första julen i vår nya våning! Å det kommer bli så stämningsfullt. Jag känner redan nu hur jag kommer älska att komma hem in i hallen och se julgranen stå i biblioteket (vi har en lång korridor från hallen till vårt bibliotek, så det första man ser när man kommer in hos oss kommer vara vår stora vackra Disneygran; så mysigt!). Jag kan ikke vänta.På tal om något helt annat. Är man beroende av facebook eller är man beroende av facebook när man skriver in facebook helt automatiskt istället för google som man egentligen skulle till?

Kommentarer

Namn Husk
Email
Blogg

Kära Toni...bloglovin

OBS! Alla foton är tagna av mig om inget annat anges och får inte kopieras, sparas ner eller användas utan tillstånd © copyright by melkan