Lucia

Det var ett tag sedan jag skrev något, men jag har haft så fullt upp de senaste dagarna. I veckan så var det otroligt mycket att göra i skolan och i helgen fram tills nu så har jag inte varit hemma en sekund i princip. I fredags hade vi först julavslutning i skolan (fast vi går en vecka till), och sedan var min familj bortbjuden till en annan familj på Kungsholmen. På lördag, igår, så var vi först hos farmor hela dagen och sedan åkte vi till Uppsala (eller nästan, en bit utanför) på eftermiddagen/kvällen och gick på en slags släkt + vännerjulfest. Det var roligt.

Dagens planer är antingen gå på Skansens julmarknad, AF's julkonsert i Globen (min farbror vars dotter, alltså min kusin, går där och han hade tydligen några biljetter över) eller glöggbjudning.. Hard choice. Vi får se hur det slutar, jag är lite småkrasslig som jag har varit hela helgen hittills.. Hoho, immunförsvar, var är du?

Idag fyller förresten min mormor 62 år! Stor grattis! Och just det, det är Lucia idag! Vad skojigt!

 
Mums......


Kommentarer

Namn Husk
Email
Blogg

Kära Toni...bloglovin

OBS! Alla foton är tagna av mig om inget annat anges och får inte kopieras, sparas ner eller användas utan tillstånd © copyright by melkan