Såhär ser jag ut


Samtliga bilder är tagna med min brors Nikon D60. Den kan komma att användas den med (förutom min Nikon D3000) här i bloggen.

Hola! Jag laddade just över 564 bilder från min broders Nikon till min dator, och fann en massa trevliga bilder. Här har ni fem stycken på mig som alla är tagna från den 23 december och framåt; alldeles färska alltså! Det är lite småroligt när man spanar in någon annans kamera och hittar en massa trevliga bilder på sig själv. Notera dock att fyran och femman av dessa är flummbilder som min kusin har tagit på mig på julafton, hehe. Den femte bilden bjuder även på mitt rum hos mamma, som jag tycker ser väldigt roligt ut på den här bilden. Den är ifrån tidigare idag då mitt rum agerade pysselverkstad med Milja, väldigt färgglatt. Jag har på mig någon slags tomtekappa? Å, så knasigt.

Vill varna er för den bildbomb som plötsligt har slagit ner i min blogg. Den kommer förmodligen minska snart... Hoppas att ni kände ironin i detta, sällan att det blir mindre bilder i min blogg. Det är så mycket roligare med bilder.


Kommentarer
Ida We

sv: Jag gillar också de klassiska men de nyare är nog mer min smak av film, lite roligare. Askungen 2, är det den som heter Det Magiska Trollspöet eller den då Askungen berättar massa minnen till mössen? Jag gillar den förstnämnda :)

2009-12-26 @ 21:01:16
http://idawe.blogg.se/

Namn Husk
Email
Blogg

Kära Toni...bloglovin

OBS! Alla foton är tagna av mig om inget annat anges och får inte kopieras, sparas ner eller användas utan tillstånd © copyright by melkan