Antonia bekantar sig med bildredigering

Jag har provat på att redigera bilder. Jag har Adobe Photoshop men jag förstår absolut ingenting av det, så jag redigerar i antingen Picasa eller bara redigeraren i Windows Gallery, eller vad det nu heter. Blev ganska bra, tycker att den fick lite utav en "old touch". Originalet är en av mina favoritbilder! Häftigt när det speglar sig sådär, både på skridskobanan och på väggen. Dessutom känns det som om skridskobanan aldrig tar slut. Pappa tycker att det ser ut som ett dimmigt morgon-London. Skridskobanan har han själv för längesedan köpt i London, det är ett traditionellt julpynt hemma hos oss som spelar klassiska jullåtar och så åker figurerna runt :) Pretty cool!


Oredigerade versionen.


Redigerade versionen.

Vilken gillar ni bäst?

Kommentarer
Emma

sv; haha jo det är väl sant. har faktiskt ingen aning, så vi kan ju säga att de är lika bra ;D

tycker den nedre bilden är bäst. :) peace out

2009-12-28 @ 23:16:58
http://milknwater.blogg.se/
louise

Haha, eller hur? Jag förstår verkligen inte...Jag tycker båda dina bilder var fina! Den första ser lite mer mysig ut och den andra lite antik. :-) Men PS är inte det lättaste programmet, usch! Men väldigt kul när man kan det. :-) Jag gick designskola på gymnasiet och där redigerade vi bilder varje dag. Du lär dig tillslut! :-) Säg till om du behöver någon hjälp.

2009-12-28 @ 23:33:56
http://louiseliljestrand.blogg.se/
Emma

sv; godnatt :)

2009-12-28 @ 23:38:25
http://milknwater.blogg.se/
[sofia - foto, design, vardag]

Svar: TACK snälla! :D

- Fin blogg du har!

2009-12-29 @ 00:38:37
http://sofiawahlby.blogg.se/
MyzaaN - Princess Pink

ja noblessen få smällter så fint & skönt i munnen ;) haha kram

2009-12-29 @ 01:01:03
http://myzaans.blogg.se/

Namn Husk
Email
Blogg

Kära Toni...bloglovin

OBS! Alla foton är tagna av mig om inget annat anges och får inte kopieras, sparas ner eller användas utan tillstånd © copyright by melkan